20 ianuarie 2012

Master Class Iuliana Sandu

Domeniul in care lucrez zi de zi m-a invatat ca in perioadele de criza e bine sa investesti in oameni, sa dezvolti resursele interne si sa acumulezi informatii pentru cand lucrurile vor sta mai bine.
Mergand pe acest principiu si considerand perioada asta saraca in evenimente, petreceri, ca fiind momentul de criza am zis ca e cea mai buna perioada sa mai invat cate ceva, sa particip la niste seminarii de machiaj si cu putin noroc chiar la un curs, dar despre el vorbesc intr-o alta postare.

Masterclass-ul organizat de Iuliana Sandu (aici mai multe despre ea http://www.facebook.com/media/set/?set=a.180827428669706.48022.114956398590143&type=3 ) dureaza 3 zile de pe 10  pe 12 februarie si va avea loc in Bucursti.
Incrierile au inceput deja si vor fi in jur de 10 cursante din cate am inteles.




Un program avansat ce se bazeaza pe cunoasterea deplina si executarea machiajului in tehnica de “pastel”, tehnica de acuarela  si tehnica de texturi in gel . Dezvoltarea ideilor in functie de imaginatia  si capacitatea make-up artistului de a  reprezenta  idei si concepte cerute pe arena industriei fashion internationale.

Aveti mai jos programul:

PRIMA ZI : machiajul de mireasa
Obtinerea unui ten perfect iluminat cu efect de catifea, la executare  folosim, baza de machiaj  , fond de ten  si pudra cu pigment , acuarela , pastel , eyeliner gel. La crearea imaginii unei mirese nonconformiste va servi drept decor face-art-ul, prin care vom imita dantela – elemental de baza al rochiilor  propuse de designeri in 2012.  .Acest tip de machiaj poate fi incadrat in categoria machiajului Fantezie.
Practica:face-art-ul poate fi un element sau accentul pe care se bazeaza intreg machiajul. Am sa incerc sa reproduc cateva idei pentru a imbogati spectrul de variante al make-up artistilor adunati.

A DOUA ZI : Machiajul de seara:
Crearea unei imagini extravagante si in acelasi timp pasionale. Pentru a reproduce acest make-up accentul  il vom pune pe ochi. Tendinta de baza este smokey eyes-ul  modernizat  .Se creaza un relief bine definit al calitatilor fetei, metoda folosita si in sedintele mele foto, video ,prezentari. Imitarea culorilor metalelor pretioase ca aurul.
Marirea buzelor prin intermediul culorilor pentru obtinerea imaginii senzuale.

MACHIAJUL ARABIC- inspirat din orientul mijlociu . Tehnica acestui machiaj implica circa zece culori perfect selectate dupa portul national arabic . Corectia si iluminarea fetei se efectueaza cu ajutorul  pigmentilor aurii sau rose. Auriu- pentru un efect  de bronz, si roz in cazul efectului de portelan.

Practica- se indeplineste la dorinta ,unul din cele doua propuse, incercati sa creati o imagine finisata, modelul pregatit de poze pentru portofoliu.

A TREIA ZI : FINE ART –desene marunte pe pleoapa . Tematici propuse: pictorial romantic, abstract, impletituri de culori, mici peisaje.
In aceste machiaje dispare regula , aici directia ia forma. Combinatie de texturi de la eyeliner geluri , acuarela , pastel, culori intense,  luciuri, pietre Swarowski,  si gene false.

VALENTINE’S DAY- o tematica tot mai apreciata si mai ceruta de doamne. Un make-up care poate fi  un accesoriu de lux atat pentru o seara romantica, cat si pentru distractii in club. Cu siguranta va fi ceva memorabil. Se reliefeaza  simbolul dragostei –inimioare . Posibil si cuvinte , litere ,  ce ar  putea face  o surpriza pentru a doua jumatate.
Practica-crearea imaginii .
Inmanarea diplomei.


Inca nu am confirmarea de inscriere, dar o astept cu nerabdare!
Irina

2 comentarii:

  1. iti doresc sa ai cat mai multe experiente de invatare si de dezvoltare!;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos, Oferte au inceput sa existe destule in domeniu, acum trebuie atentie la ce alegi pentru ca toate necesita timp si bani.

    RăspundețiȘtergere