26 ianuarie 2012

Designeri Romani


V-am prezntat acum cateva zile pe  Facebook o rochita a celor de la Chotronette. Gasiti aici pagina lor. Atentie mare ca da dependenta! Nici nu iti dai seama cum trece timpul cand intri pe site-ul lor! E genial, plin de idei bune si sedinte foto super profi!


Chotronette


Sunt doua prietene, Silvia Chiteala si Laura Cazacut si creaza hainute care sa puna in valoare personalitatea fiecarei fete in loc sa copieze tendintele din afara si sa recreeze look-urile marilor designeri.
Sunt originale si deschise la nou si cum reiese din notile pe care le posteaza sunt si foarte spirituale :)




Toate rochitele lor sunt pline de viata! Pe mine ma binedispun si imi dau senzatia ca orice e o posibil, ca nu ai limite in ceea ce vrei sa faci! Asta e sentimentul pe care il am de fiecare data cand le vizitez site-ul  sau cand intru pe pagina lor de Facebook.




Cum se descriu ele:
"Fashion brand din Iasi. Design de rochii extravagante pentru dive urbane si balerine moderne. Am participat la numeroase targuri din toata tara cu rochiile noastre pline de culoare si am fost invitate sa avem propria noastra prezentare de moda in octombrie 2009, la targul organizat de Breslo din Bucuresti.

Am colaborat cu numeroase reviste de moda, iar creatiile noastre au aparut in Playboy, Unica, 
PeTocuri, Ideal Mariaj, Mayra, Venue, Shoppig Report. 

Scopul nostru e sa cream rochii pline de culoare si personalitate"




Sunt o explozie de feminitate si putere si o sursa de inspiratie pentru mine asa ca am decis sa imi aleg 3 rochite preferate (grea alegere, ca imi plac toate) si sa le recreez intr-un machiaj.


Daca aveti preferinte sau ati fi interesate de un model anume, lasati un link aici si voi incerca sa il realizez. 
Diseara fac primul machiaj! :)


Spor si inspiratie tuturor!
Irina



3 comentarii:

  1. Mi-ai inseninat ziua cu aceasta postare - imediat am dat fuguta pe pagina lor. Sunt incantata... mai ales de colectia Paradis Pierdut. Mersi de pont! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt super tari si originale! sper sa port curand o creatie marca Chotronette

    RăspundețiȘtergere