16 ianuarie 2012

Cele 3 castigatoare ale Giveaway-ului Aniversar

Inainte de a anunta cele 3 castigatoare as vrea sa recapitulez conditiile de participare si cum s-a desfasurat concursul.

Pentru a intra in extragere trebuia sa ma urmariti prin GFC pe blog, sa dati share pozei de concurs pe Facebook si tot la poza de Facebok sa treceti datele voastre, numele cu care ma urmariti prin GFC.
Am sters postarile duble, am adaugat (cu verde) si fetele care s-au inscris, dar au lasat commentul la postare pe blog si nu la poza de Facebook si avem 279 de inscrierti. Incepand cu urmatorul giveaway vor participa doar cei care respecta toate regulile, asa cum sunt ele mentionate.


Am sa verific cele 3 castigatoare sa fi avut toate cerintele indeplinite, iar daca una din ele nu a fost respectata, extragem o alta castigatoare.

Aveti 24 de ore sa imi dati pe email adresa unde sa va trimit premiile. Dupa aceasta perioada.... facem o noua extragere pentru premiile ramase :)

Listele cu toate participarile sunt mai jos, numarati si voi sa vedem daca ne da la fel.





Random.org zice asa:
Castigatoarea paletei de 88 de culori. -   Andreea Popa 197



 
Castigatoarea cremei de corp Vichi - Ciubotaru Liliana 207



Castigatoarea gloss-ului Bourijois - Mihaela Preda 74


Felicitari celor 3 castigatoare! Astept datele voastre pe ancutapaun@gmail.com
Si multumesc frumos tuturor pentru participare!

8 comentarii:

  1. Felicitari castigatoarelor! Atat de aproape si totusi atat de departe..am fost la o cifra diferenta de prima castigatoare:)) ce ghinion pot sa am...poate pe viitor voi castiga si eu:P

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi-a dat altfel :( .. si ma nr de 2 ori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ai numarat? am luat in calcul inscrierile pe facebook la care am asaugat inscrierile de la postarea de pe blog. Cei care ma urmaresc prin GFC sunt si persoane care nu au participat la concurs. Sper sa nu fi gresit. Da-mi te rog un indiciu unde sa caut eroarea

      Ștergere
  3. pai am luat la numarat 1 , 2 , 3 , 4 ... etc :)) .. a durat cam mult .. speram sa fiu printre castigatori si dupaia mi-am dat seama ca nu e bine nr :( . adica eu sunt nr . 236 parca si eu am numarat 233 parca :-? . nush .. posibil sa fii gresit eu :-?? .

    RăspundețiȘtergere