26 decembrie 2011

Noul trend - Genele din Hartie



 Popularitatea genelor false este in continua crestere si cred ca in curand designerii de accesorii pentru make-up vor folosi materiale din ce in ce mai diverse si neasteptate. Pentru ca au devenit indispensabile in machiajul de mireasa, catwalk, etc si evolutia lor a fost foarte rapida si optiunile sunt acum multiple. Fie ca vrei sa subliniezi privirea si sa ii dai profunzime prin aplicarea catorva gene individuale sau vrei un look dramatic prin aplicarea unor gene tip banda in mod sigur genele vor fi a girl’s best friend in machiaj.
Pentru petrecerile cu tematica exista gene cu cristale Swarovski, pene, pietre stralucitoare sau accesorizate cu fundite (cum au facut cei de la Make-up For Ever in editia din primavara 2011) asa incat pentru o petrecere de Halloween poti adopta o tinuta all black si niste gene dramatice si deja esti integrata in peisaj.

Am descoperit de curand genele false din hartie facute de Paperself, in cadrul Health and Beauty Expo din noiembrie. Prima data am avut senzatia ca sunt dintr-o foita subtire de metal.
Mi-ar fi placut sa fie si ei acolo, eventual cu ceva promotii pentru ca pretul acestor gene este destul de ridicat. In USA se gasesc in Sephora cu 19$ perechea, in UK costa aproximativ 13 £.
La expozitie aveau doar un banner simplu alb – negru, dar cred ca produsul in sine este suficinet de atragator incat sa nu necesite o investitie prea mare in marketing.

Intrebarea care probabil urmeaza este: unde le gasesc? In Romania sunt importate de o firma din Oradea -  Acaderm si le puteti comanda printr-un email la contact@selvert.ro  la preturi intre 60 si 70 ron sau daca va e mai usor puteti lasa aici un coment cu modelul dorit. Pagina lor de Facebook este la inceput si ii puteti ajuta cu un Like :) http://ro-ro.facebook.com/pages/Acaderm/149355151817660

Am avut placerea sa vorbesc cu Carmen, reprezentant Acaderm si mi-a povestit ca in Anglia este un intreg fenomen legat de aceste gene. Londonezele au inceput chiar sa poarte modelele de gene mici chiar si pe strada.
Cei de la Acaderm mi-au oferit o pereche de gene pe care am sa le incerc zilele astea si revin cu postarea completa. La prima vedere sunt foate firave, dar foarte expresive, inspira o atitudine puternica, dar gingasa in acelasi timp.

Descrierea oficiala pe care o veti gasi pe site-ul lor este:
Inspired by the art of Chinese paper-cutting, Eyelashes blend an element of traditional culture with contemporary design.
Intricately cut and delicately pretty, Eyelashes are now available in 13 styles, each infused with symbolic meaning rooted in Chinese culture:
Horses: symbolic of success
Peony: for happiness and good fortune
Peach blossom: a symbol of love and romance
Peacock: auspicious and lucky days
Butterfly: free, beautiful and sensitive
Clown: bring the whole happiness

Aplicarea lor nu este cu nimic mai dificla decat in cazul genelor clasice din par natural. Folosite cu atentie se pot reaplica de cateva ori bune.
Aici aveti si pozele preluate de pe site-ul oficial si revin in cateva zile si cu parerea mea dupa ce le incerc si postez pozele. Enjoy!
             














 

2 comentarii:

  1. omg, this is so pretty! vreau si eu:D butterflies!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand vrei tu, facem! :) Sunt super dragute! Maine postez machiajul pe care l-am facut cu modelul Peonies

    RăspundețiȘtergere