5 decembrie 2011

Concurs de Revelion

Alaturi de Miuri (http://pardonne-moi-ce-caprice-bymiuri.blogspot.com/) organizam un concurs pentru cititoarele ce vor sa beneficieze de un machiaj de revelion.
Aveti mai jos toate detaliile, asa cum se gasesc pe pagina partenera.
Bafta!


"Eu și Irina dorim să ajutăm 3 persoane să aibă look-ul dorit de sărbători. Premiul este oferit de către Irina, a cărei muncă o puteți vizualiza aici.
Inconvenientul acestei idei stă în faptul că, în principal, câștigătoarele ar trebui să fie din București, iar machiajul va fi realizat cu ocazia Revelionului, însă dacă doriți ședința de machiaj se poate reprograma și pentru alte zile (petrecerea de Crăciun a firmei, proba de machiaj pentru mireasă, etc.). Având în vedere acest inconvenient, pot participa și fetele din celelalte orașe dacă știu că pot ajunge în București pentru ședința de machiaj. Sau o poți dărui unei prietene din capitală :)

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs este:


  1. Să dați like paginii de facebook a sponsorului aici
  2. Să dați share acestui concurs (asigurați-vă că este public)
  3. Scrieți un comentariu în care să-mi spuneți care a fost cea mai mare realizare a voastră în anul 2011, apoi numele cu care ați dat like sponsorului, adresa voastră de e-mail și link-ul postării pe wall-ul vostru.

Concursul durează până duminică, 11 decembrie, ora 22:00, iar eu voi alege 3 fericite câștigătoare cu ajutorul random.org cât mai repede :)

Sper să participați în număr cât mai mare!

Gânduri bune,
Miuri"



Ganduri bune si din partea mea si bafta! :)
Irina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu