30 decembrie 2011

Despre INGLOT Romania


Despre INGLOT am citit putine lucruri, iar din octombrie de cand s-a deschis primul magazin in Constanta am fost curioasa sa le incerc produsele.
Magazinul arata super! E ca un Make-up Disneyland! Prima senzatie e coplesitoare, vezi peste tot cate ceva interesant, de la Freedon System  care iti sar in ochi de cum pasesti in magazin, pana la ojele colorate din partea dreapta si pudrele si iluminatoarele din stanga magazinului. Am postat niste poze preluate de pe site-ul lor incat sa va faceti o idee despre sediul din Constanta.

Incep cu Freedon System ca acolo mi-am pierdut cel mai mult timp. Multe dintre voi sunteti familiare cu sistemul asta de a-ti crea singura paleta de culori. La Inglot iti poti alege paleta de 20, 10, 5, 3 sau 2 farduri pe care le poti combina cum vrei. Eu am ales (pentu inceput) 5 culori care mi s-au parut superbe!
Sistemul de inchidere este foarte ingenios, bazat pe 4 magneti laterali, iar capacul se deschide din oricare din cele 4 colturi ale paletei, tragandu-le in lateral.



Sunt cateva nuante pe care nu le gasesti la MAC sau MUFE, dar le si lipsesc unele culori pe care le vei gasi la alte branduri. Ca pozitionare ei vor sa fie pe acelasi raft cu MAC SI Makeup For Ever, dar la preturi mai mici.
Fetele din magazin sunt foarte amabile si sales oriented. Mi-a placut ca nu te evalueaza din cap pana in picioare sa iti estimeze potentialul de a cumpara, ci sunt deschise sa iti dea toate detaliile necesare. Am apreciat faptul ca erau capabile sa faca comparatii intre produse, intre Inglot si alte banduri, cu plusuri si minusuri pe care le au.
Ce nu mi-a placut prea tare, dar cred ca tine de vanzari, de targeturi, (dar si de entuziasmul persoanei) oricand vroiam un produs si nu il aveau mi se oferea o alternativa, dar care nu prea avea legatura cu nevoia mea. Ex: vroiam eyeliner gel negru si mi se oferea gri sau maro pentru ca cel negru nu era pe stoc; am vrut pudra iluminatoare 83 sau 84 care au o tenta aurie, de bronz si mi s-a oferit in schimb 85 care are aspect rozaliu, etc.
Libertatea de a-ti compune singura paletele nu se reduce doar la fardul de ochi ci ai multe alte optiuni cum ar fi paletele pentru pudra / blush cu 2 sau 4 compartimente, paletele pentru rujuri cu 10, 5 sau 3 spatii pentru culorile pe care le alegi.
O alta surpriza frumoasa a fost sa descopar paletele multifunctionale unde poti face cam ce combinatie iti doresti de blush sau pudra, gel pentru sprancene, fard, etc.
Partea dreapta e dominata de oje si accesorii pentru manichiura, iar langa se gasesc toare rujurile si gloss-urile posibile si imposibile! <3

 Dupa ce am incercat toate nuantele si mai traznite si mai obisnuite am reusit sa alcatuiesc o plaeta de 10, dar simt ca in curand mai urmeaza una.
Preturile sunt decente si pe langa asta ai si reducere daca ai diploma de make-up artist.
Despre pensule, buretei si alte accesorii inca nu ma pot pronunta pentru ca abia mi-am achizitionat o pensula si nu am reusit sa o folosesc suficient cat sa imi formez o parere. 
Achizitiile mele: 









 
Nu mai tin minte exact, dar aproximativ pot sa va zic ca pensula pe care eu mi-am luat-o pentru fard de pleoapa este in jur de 65 lei, paleta de 10 farduri – 30 lei la fel ca cea pentru buze, eyeliner-ul 55 lei, fardurile pana in 30 de lei fiecare nuanta, pudrele si iluminatoarele in jur de 75 lei.
Per total a fost  o ora si 15 minute in care m-am simtit foarte bine, am primit consultanta si multa rabdare de la Ioana, una din make-up artistii de acolo (de pe pagina ei de Facebook sunt preluate si pozele cu magazinul) si am plecat acasa cu niste achizitii foooarte frumoase. Regret doar ca nu aveau pe stoc tot ce mi-am dorit si…..ca nu sunt si in Bucuresti. Dar se va rezolva in 2012 :)
Pentru intrebari, sugestii sau alte idei, va astept si pe email ancutapaun@gmail.com sau pe Facebook unde wall-ul este deschis tuturor.

Va pup si revin curand si cu primul machiaj realizat cu produse INGLOT.
Irina

7 comentarii:

  1. Buna Irina. Sunt Ioana. :) M-am ocupat de tine in magazinul Inglot. Foarte frumos cele mentionate despre magazin, produse si personal.
    Din pacate asa este, nu am avut toate produsele pana de curand, insa acuma sunt. Te asteptam pe la noi :) O seara buna iti doresc si sunt convinsa ca ai facut machiaje superbe in ultimul timp :P
    p.s. Imi foarte place modul tau de a scrie pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ioana,
    Bine ne-am regasit! Mersi frumos pentru ca mi-ai scris si ma bucur sa aud de stocuri dar si de reduceri! :) Am citit de blogul tau de reducerile pana la 40% si suna tare bine! abia va astept in Bucuresti!
    Spor si sper sa ne revedem curand!

    RăspundețiȘtergere
  3. buna!as vrea sa stiu cum pot sa fac si eu comanda de podusele acestea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna
      poti sa le scrii pe pagina lor de Facebook ce produse vrei, le dai adresa si ti le trimit ei prin curier.

      sau imi dai o adresa de email si te anunt cand mai ajung eu pe la ei.

      Ștergere
  4. Buna! Se poate contacta magazin si pe numarul de telefon 0724INGLOT. O zi buna! Alex Dobre Make-UP artist @ INGLOT

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am fost săptămâna trecută la ei și am avut surpriza foarte neplăcută să constat că nu aveau niciun fard mat. Absolut niciunul. Și nu li s-a părut că ar fi o problemă. O tot dădeau că sunt singurul magazin din țară care are produse Inglot. Nici măcar nu sesizau penibilul situației...Nu, sunteți singurul magazin care nu are pe stoc produsele pe care le are afișate și pe care pretinde că le vinde. Sau vă imaginați că e suficient să aveți un stand mare cu testere?
    În plus, nici nu sunt singurul... Mai e unul la Constanța și tocmai ce s-a deschis și în Timișoara un altul.
    Din ciclul ”la pomul lăudat să nu te duci cu sacul”...
    Produsele sunt într-adevăr foarte bune, am văzut multe nuanțe care mi-au plăcut și pe care aș fi vrut să le cumpăr. Ba chiar am bătut un drum lung ca să ajung la ele...
    Păcat că și acest brand renumit este compromis imediat ce ajunge pe plaiuri mioritice de lipsa de profesionalism și indolența carpato-danubiano-pontică.
    Sunt noțiuni elementare de verificare a stocurilor și de aprovizionare despre care domnișoarele din magazin cu siguranță nu au nici cea mai vagă idee. Că altfel nu ajungeau în situația penibilă de a nu avea niciun fard mat.
    Probabil că în viziunea dumnealor fardurile mate nici nu sunt foarte necesare, dat fiind că străluceau ca un brad de Crăciun cu instalație cu tot și nu înțelegeau încăpățânarea mea de a nu-mi cumpăra farduri strălucitoare.

    Bye bye Inglot!

    RăspundețiȘtergere