16 noiembrie 2011

Top 10 gene false extravagante


Articolul este preluat de pe www.protv.ro 


Daca unele dintre aceste creatii sunt dragute si interesante, altele iti provoaca un soc si te fac sa te intrebi ce minte a putut sa aiba cel care le-a inventat. In orice caz, ideile de extensii de gene prezentate mai jos sunt originale si merita sa arunci o privire peste ele!

1 Picioare de muste moarte
Artista Jessica Harrison ia picioarele mustelor si le lipeste de gene – rezultatul ea il numeste “flylashes”. Aceasta inventie, de care e foarte mandra, scoate in evident partea sinistra si morbida a frumusetii, spune ea.

2 Gene cu LED-uri

E un produs creativ care se adreseaza femeilor obsedate sa aiba ochii cat mai mari. Cu toate ca par ca “incarca” ochiul, aceste gene false sunt usor de pus si de scos, practic – la fel de simplu de folosit ca oricare alte extensii de gene.

3 Gene cu diamante

In 2006, designerul Shu Uemura a creat aceste extensii pentru gene special pentru Madonna. Extensiile originale se vand cu peste 10.000 de dolari, in timp ce replicile mai putin pretentioase pot fi cumparate pentru 25 de dolari.

4 Gene false de hartie

Sunt inspirate din cultura chineza. Cu taieturi complexe si foarte delicate, extensiile din hartie sunt disponibile in mai multe stiluri.

5 Gene UV

Au fost create in 2008 de Manic Panic N.Y.C., un brand fondat de surorile Tish si Snooky, cantarete in trupa originala Blondie.

6 Gene cu drapelul national

Pentru fashionistele patrioate.

7 Gene cu… pene

Sunt realizate din pene naturale. Chiar daca arata destul de interesant, nu iti recomandam sa le porti in prezenta iubitului. Barbatii chiar nu pot intelege acest fenomen.

8 Gene cu clipsuri de hartie


Sunt inspirate de clipsurile pe care le folosim aproape in fiecare zi. Cineva le-a acordat mai multa atentie decat o facem majoritatea dintre noi si le-a transformat in mici opera de arta.

9 Gene reflectorizante

Create tot de Shu Uemura. Arata foarte avangardist, sunt elegante, numai bune pentru fashionistele indraznete.

10 Gene cu petale

Trebuie sa recunoastem, aceste extensii sunt preferatele noastre: sunt sexy si funny in acelasi timp. Creatorul lor este Troy Jensen, care le-a migalit pentru o sedinta foto in 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu