24 noiembrie 2011

Despre relatii si despartiri

Indiferent daca va place Mircea Badea sau nu, daca sunteti de acord cu teoriile lui sau cu felul in care le prezinta, filmul de mai jos are niste argumente tare pertinente.

Cand ajungi la punctul maxim in care mergi hotarata spre o despartire si simti ca nimic din ce va zice nu va avea niciun efect de razgandire asupra ta, e clar ca sansele lui sunt minime sa vina cu o replica uluitoare care sa iti schimbe intreaga perspectiva asupra relatiei voastre. Cel mai elegant, pentru ambele parti este o discutie civilizata, cat se poate de rationala in cazul de fata si cu multa multa demnitate.
Tu esti croita pe a-ti revendica statutul de Single pe Facebook. El are ca unic scop sa ramai In a Relationshp. Din start se pleaca la negocieri cu targeturi diferite. 

Va las cu Mircea Badea sa detalieze el cum stau lucrurile in momentul unei despartiri si care e filozofia lui despre demnitatea si orgoliul masculin :)




Daca tot am scris despre el o sa ii dedic si lui Carmen Bruma un post ca e un model de urmat din multe puncte de vedere, inclusiv ca stil de make-up.

Sweet dreams,
Irina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu