30 noiembrie 2011

Andreea Raicu - Greseli in machiaj

Ati vazut noul site al Andreei Raicu? Spun nou pentru ca eu acum am descoperit nou aspect si am ramas impresionata de activitatea de pe site si multitudinea de domenii despre care scriu specialistii colaboratori.

Daca aveti rabdare si vreti sa va amuzati un pic, mergeti la Download si incercati Mousepointurile propuse de ea. In loc de clasica sagetuta alba poti avea un ruj, un pantof cu toc, un ochi machiat, o pensula sau niste buze portocalii.

Un articol simplut si dragut mi s-a parut cel legat de greselile in machiaj si il gasiti integral in randurile de mai jos:


Iata 5 greseli pe care trebuie sa le eviti:
1. Fondul de ten in nuanta mult mai inchisa decat pielea: de obicei, femeile nemultumite de culoarea prea deshisa a fetei aleg un fond de ten mai inchis, sperand ca in felul acesta vor parea bronzate. De cand bronzul artificial este atat de promovat, chiar si in timpul iernii, aceste cazuri sunt tot mai frecvente. Trebuie sa invatam sa apreciem din nou naturaletea si sa intelegem ca o masca de fond de ten nu poate arata decat dizgratios. Indicat este sa alegem o nuanta potrivita tenului nostru, care nu va forma linii de demarcatie si sa incercam sa aplicam fondul de ten cat mai uniform, intr-un strat cat mai subtire, chiar si pe cat si decolteu.
2. Sprancenele desenate cu creion negru sau foarte arcuite: intr-adevar, sprancenele trebuie conturate, insa arata cel mai bine daca au o culoare si o forma cat mai naturale. Un alt caz indezavantajul nostru este atunci cand purtam parul blond si sprancenele negre. Daca pentru par ti-ai rezervat ceva timp, de ce sa nu acorzi si sprancenelor putina atentie? Apeleaza la un specialist care sa iti recomande culoarea potrivita in functie de blondul ales si care sa realizeze vopsirea. O sa vezi ca intregul aspect va fi schimbat.
3. Blush-ul aplicat deasupra pometilor sau in culori prea intense: am intalnit multe cazuri de blush aplicat aproape de coltul ochilor, sub forma de dunga. Fardul de obraz trebuie sa contureze si sa sculpteze fata, este recomandata o nuanta mai deschisa pe pometi, una mai inchisa sub ei si sa se estompeze catre tample. Neaparat, intinde si amesteca bine fardul, altfel liniile de demarcatie vor fi evidente.
4. Machiaj prea incarcat: inainte sa te fardezi, hotaraste-te ce anume vrei sa accentuezi. Nu e cea mai buna alegere sa iti fardezi puternic si ochii si gura, iar la final adaugi si un blush intr-o culoare inchisa, pentru ca o fata plina de culori nu avantajeaza pe nimeni.
5. Fardul de pleoape intins pana sub sprancene: este recomandat sa te limitezi cu aplicarea fardului colorat pana deasupra pliului pleoapei si sa estompezi spre arcada, iar sub linia sparncenelor sa aplici neaparat un highlighter, adica un fard intr-o culoare deschisa (alb, bej, crem, sampanie) si sa faci cat mai putin vizibila trecerea de la nuanta inchisa catre cea deschisa.

Gasiti si alte idei practice si sfaturi despre sanatate si frumusete pe www.andreearaicu.ro
Irina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu