12 noiembrie 2011

Machiaj Fantezie - Toamna

Nici nu imi dau seama cand a trecut o luna intreaga! Abia am inceput cursul de machiaj ca s-a si terminat si a venit examenul.
Andreea mi-a fost model pentru proba practica. Aveam o idee timida....sa fac un machiaj de toamna si tot cautam accesorii, culori si alte surse de inspiratie. Parul Andreei era exact nuanta care trebuia pentru a crea sentimentul de toamna, de frunze aramii, de culori de pamant asa ca i-am propus sa imi fie model pentru examen. Norocul meu ca a acceptat si asa am deviat de la ideea initiala de a crea un machiaj in culori sterse, pamantii si am ajuns la un machiaj fantezie, colorat si viu.


Am inceput cu combinatia de frunze aramii si verzi, realizate cu mai multe nuante ale paletei de 120 de culori, am conturat cu un creion khol Rimmel negru si unul verde, iar in final am trasat cu glitter lichid de la Radiant (linia de produse profi a celor de la Seventeen) in nuantele auriu si verde.
Rimelul folosit este L'Oreal Extra Volume Colagen.
Fondul de ten a fost cel pus la dispozitie de scoala, Seventeen Time Plus nr 3
Pe buze am folosit o combinatie de gloss cu fard de pleoapa, dar nu mai stiu ordinea sau nuantele exacte.


Pasul urmator: aplicarea frunzulitelor. Se iau 6 frunze frumoase si proaspat culese si se aplica pe fata, cu gloss Radiant si desi te astepti sa cada din moment in moment, spre uimirea mea au rezistat asa mai bine de 3 ore!!!!

Am luat 10 cu felicitari! (ca mai toata lumea)
Despre scoala Christine Valmy si alte optiuni pe care le-ati putea alege o sa revin cu o noua postare.

Irina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu